TV LG OLED55C11LB 55” OLED SMART 4K ULTRA HD

Λήγει σε

2149.00 €
1299.00 €

Τηλεόραση LG OLED55C11LB 55” OLED SMART 4K ULTRA HD.

Η τηλεόραση LG OLED είναι ένα πραγματικό στολίδι.
Τα αυτοφωτιζόμενα εικονοστοιχεία έχουν εξελιχθεί για να επιτρέπουν ακόμη πιο εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας και ένα πλήρες φάσμα δυνατοτήτων σχεδιασμού, και οι τελευταίες τεχνολογίες και καινοτομίες βοηθούν στην επίτευξη εκπληκτικής ποιότητας εικόνας Όλα όσα σας αρέσουν σε τηλεόραση, βελτιώθηκαν στο μέγιστο.

 

Τι κάνει το OLED διαφορετικό από όλες τις άλλες τηλεοράσεις;
Η απάντηση είναι αυτοφωτιζόμενα pixel. Αυτο-φωτιζόμενη τεχνολογία οθόνης που βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία προβολής σας. Σε αντίθεση με τις τηλεοράσεις LED που περιορίζονται από την τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού, οι τηλεοράσεις OLED της LG είναι ικανές για απόλυτο ρεαλισμό και μοναδικά σχέδια.

 

100 εκατομμύρια λόγοι για να αγαπάτε την τηλεόραση OLED.
Όσον αφορά την ποιότητα εικόνας, η τηλεόραση OLED κερδίζει μπροστά από το LED. Αυτό συμβαίνει επειδή το OLED έχει εκατομμύρια αυτο-φωτιζόμενα pixel, ικανά να δημιουργήσουν ένα τέλειο και ακριβές μαύρο. Το αποτέλεσμα είναι μια άνευ προηγουμένου εμπειρία προβολής.

 

’πειρη αντίθεση.
Το OLED επισκιάζει το LED. Με απλά λόγια, το OLED διαθέτει εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixel που μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν για να επιτευχθεί τέλεια μαύρη και απεριόριστη αντίθεση. Μαύρο χρώμα που είναι καλύτερο από αυτό σε τηλεοράσεις mini-LED και LED. Ανεξάρτητα από το πόσες χιλιάδες οπίσθιου φωτισμού έχουν, οι τηλεοράσεις LED θα εξακολουθούν να βρίσκονται στη σκιά των τηλεοράσεων OLED.

 

100% ποιότητα χρώματος.
Το OLED παίρνει τα υψηλότερα σημάδια. Ο παγκόσμιος οργανισμός δοκιμών Intertek επιβεβαίωσε ότι οι οθόνες LG OLED έχουν 100% ποιότητα χρώματος. Αυτό σημαίνει ότι τα χρώματα που βλέπετε στην οθόνη ταιριάζουν πολύ με τα χρώματα της αρχικής εικόνας. Έτσι, ό, τι κοιτάζετε φαίνεται όπως οραματίστηκε ο συγγραφέας.

 

Μια θέα που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.
Αν ψάχνετε για τηλεόραση που κανείς άλλος δεν μπορεί να ταιριάξει, η αναζήτησή σας έχει τελειώσει. Η τηλεόραση LG OLED είναι ένα έργο τέχνης, ένας κινηματογράφος με μεγάλη οθόνη, μια πύλη για τους κόσμους των παιχνιδιών και μια θέση κυρίως για τις μεγαλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις. Όλα όσα θέλετε να είναι η τηλεόραση.

 

Μια καινοτομία απίστευτων αναλογιών.
Οι τηλεοράσεις OLED της LG επαναπροσδιορίζουν την εμφάνιση των τηλεοράσεων. Η απίστευτα λεπτή σχεδίασή τους είναι εκπληκτική – όχι μόνο συμπληρώνουν το εσωτερικό σας, αλλά και το βελτιώνουν.

 

Σχεδιασμένο για να ξεχωρίζει.
Ζωντανά έργα τέχνης δεν είναι πλέον μόνο για τους τοίχους. Το Gallery Stand σας δίνει την ελευθερία να ρυθμίσετε την τηλεόρασή σας σε εξωτερικούς χώρους και να μετατρέψετε το σπίτι σας σε γκαλερί.

 

Κινηματογράφος OLED.
Το βραβείο για την καλύτερη ταινία πηγαίνει … Η τηλεόραση LG OLED προσφέρει βραβευμένη απόδοση κάθε φορά που παρακολουθείτε χάρη σε μια εξαιρετικά ευκρινή εικόνα. Με τέλεια ποιότητα μαύρο και 100% ποιότητα χρώματος, οι ταινίες παρακολουθούν τον τρόπο που πρέπει να παρακολουθούνται.

 

Το μέρος όπου συναντώνται όλες οι αγαπημένες σας εφαρμογές.
Αποκτήστε πρόσβαση σε Netflix, Apple TV και Amazon Prime Video. Επιλέξτε τις πιο πρόσφατες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, ζωντανές αθλητικές εκπομπές και βρείτε όλες σε ένα μέρος.

 

Dolby Vision IQ και Dolby Atmos.
Το Dolby Vision IQ προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις εικόνας με βάση το είδος και το περιβάλλον, ενώ το Dolby Atmos προσφέρει πολυδιάστατο ήχο surround – έναν ισχυρό συνδυασμό που προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα φιλμ.

 

Πραγματοποίηση του οράματος του σκηνοθέτη.
Το FILMMAKER MODE απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης διατηρώντας παράλληλα τον αρχικό λόγο διαστάσεων, το χρώμα και τον αριθμό των καρέ ανά δευτερόλεπτο. Αυτό πραγματοποιεί με ακρίβεια το αρχικό όραμα του σκηνοθέτη, οπότε βιώνετε την ταινία όπως την φαντάστηκε.

 

Ζήστε το πλήρες φάσμα της ευχαρίστησης.
Η τεχνολογία δυναμικής εμβέλειας της LG, HDR 10 Pro, προσαρμόζει τη φωτεινότητα για να ενισχύσει το χρώμα, να αποκαλύπτει κάθε μικρή λεπτομέρεια και να δίνει έντονη σαφήνεια σε κάθε εικόνα – βελτιώνει επίσης το κοινό περιεχόμενο HDR. Από τώρα και στο εξής, όλες οι αγαπημένες σας ταινίες και σειρές θα είναι πιο ζωντανές και ζωντανές από την αρχή έως το τέλος.

 

Το παιχνίδι είναι έτοιμο για ανταγωνισμό.
Με την τηλεόραση LG OLED, θα επωφεληθείτε από τη γρήγορη απόκριση, τις τελευταίες δυνατότητες παιχνιδιού και μια οθόνη 120Hz για μια πιο απολαυστική εμπειρία παιχνιδιού. Αυτά είναι κορυφαία Τηλεόραση για τις ρυθμίσεις παιχνιδιού σας.

 

Ένας ασυναγώνιστος συνδυασμός.
Η LG συνεχίζει να συνεργάζεται με ηγέτες της βιομηχανίας για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού. Έχουμε συνεργαστεί με τη NVIDIA και την AMD για να καταστήσουμε την LG OLED TV τη μόνη τηλεόραση G-SYNC και AMD FreeSync Premium. Έχουμε επίσης συνεργαστεί με την AMD FreeSync. Όλα σε συνδυασμό με εκπληκτική ποιότητα εικόνας και εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης OLED, εγγυάται μια εγγυημένη μέγιστη εμπειρία παιχνιδιού κάθε φορά που παίζετε.

 

Παίξτε με τα υψηλότερα πρότυπα.
Οι τηλεοράσεις LG OLED έχουν χρόνο απόκρισης 1 ms, ενώ η υποστήριξη για VRR, ALLM και eARC πληροί τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1. Αυτές οι δυνατότητες επιτρέπουν γρήγορο περιεχόμενο σε υψηλότερη ανάλυση και απρόσκοπτα και συγχρονισμένα γραφικά, επιτρέποντας μια πιο ζωντανή εμπειρία και περισσότερες πιθανότητες νίκης.

 

Εργαλείο βελτιστοποίησης παιχνιδιών.
Το Game Optimizer τοποθετεί όλες τις ρυθμίσεις παιχνιδιού σε ένα μέρος. Ρυθμίζει αυτόματα την εικόνα για τη βελτιστοποίηση των γραφικών, ανεξάρτητα από τον τύπο του παιχνιδιού που παίζετε. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τις τεχνολογίες NVIDIA G-SYNC και AMD FreeSync για να κάνετε όλα τα παιχνίδια σας πιο καθαρά και απρόσκοπτα με λιγότερες διακοπές λειτουργίας, επιβράδυνση και πάγωμα.

 

OLED Sport.
Τηλεόραση από κάθε πρωτάθλημα. Η τηλεόραση LG OLED δείχνει κάθε παιχνίδι με πλήρη ρεαλιστική λαμπρότητα. Η γρήγορη αθλητική δράση με άψογες κινήσεις σημαίνει ότι το να είσαι θεατής δεν ήταν ποτέ τόσο θεαματικό – από τώρα και στο εξής να έχεις θέση στην πρώτη σειρά για όλα τα καλύτερα αθλητικά γεγονότα.

 

OLED Motion Pro.
Δεν έχετε δει ποτέ τέτοιες κινήσεις. Η προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας κίνησης μειώνει το θόλωμα κίνησης για να παρέχει απρόσκοπτη δράση και σαφέστερη εμπειρία θέασης. Παρακολουθήστε τις γρήγορες και λεπτές λεπτομέρειες κάθε παιχνιδιού ακόμη και κατά τη διάρκεια ενός γρήγορου αθλητισμού.

 

Έτοιμο για Surround Bluetooth.
Ένα σαφές πλεονέκτημα στο σπίτι. Απλά συνδέστε ηχεία Bluetooth για μια πραγματική εμπειρία ασύρματου ήχου surround. Όλη η δράση ακούγεται πιο πλούσια και πιο ρεαλιστική και φέρνει την ατμόσφαιρα των μεγάλων παιχνιδιών στο σαλόνι σας.

 

Νομίζετε ότι ξέρετε τι σημαίνει έξυπνο; Ξανασκέψου το.
Το LG ThinQ είναι εδώ για να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία προβολής της τηλεόρασής σας. Επιλέξτε τον αγαπημένο σας βοηθό φωνής και ελέγξτε την τηλεόρασή σας με τη δική σας φωνή μέσω της ολοκαίνουργιας αρχικής οθόνης για μεγαλύτερη άνεση και έλεγχο..

 

 • Mέγεθος οθόνης: 55″”.
 • Ανάλυση: 3.840 x 2.160.
 • Τύπος οθόνης: 4K OLED.
 • Ρυθμός ανανέωσης: 120Hz.
 • Επεξεργαστής: α9 AI 4K 4η γενιά: (O20).
 • Ισχύς ηχείων: 20W, 10W ανά κανάλι.
 • Σύστημα ηχείων: 2,2 ch.
 • Δέκτης: DVB-T2/Τ/C/S2.
 • Λογισμικό: webOS Smart TV.
 • Web Browser: Ναι.
 • HDR10 Pro: Ναι.
 • Συνδεσιμότητα: 4xHDMI, 3xUSB, 2xRF, SPDIF (Οπτική ψηφιακή έξοδος ήχου), CI Slot, RJ45 LAN Network, Wi-Fi, Bluetooth.
 • Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Airplay2, Amazon Alexa, Google Assistant, ThinQ, Hotel mode, DOLBY ATMOS, HLG.
 • Διαστάσεις με Βάση (ΠxΥxΒ): 1228 x 738 x 251 mm.
 • Βάρος: 23 kg.
 • Εγγύηση: 2 χρόνια. DOA 7 ημερών

Εταιρία

E-Shop.gr

Το E-shop.gr ξεκίνησε την δραστηριοτητά του το 1998 από το Μαρούσι. Από τότε έχει καταφέρει να είναι το πιο μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα, ενώ διατηρεί eshop points σε όλη την Ελλάδα που μπορούν να γίνουν παραλαβές των παραγγελιών χωρίς χρέωση. Στο Μαρούσι το eshop points βρίσκεται Κηφισίας 22, Παράδεισος Αμαρουσίου.