ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ HEINNER HC-V286SWDF+

Λήγει σε

319.00 €
259.00 €

Ψυγειοκαταψύκτης HEINNER HC-V286SWDF+.

Χαρακτηριστικά:

– Ενεργειακή κλάση: F.
– Διανομέας νερού.
– Συνολική χωρητικότητα: 288L.
– Χωρητικότητα ψυγείου: 204L.
– Χωρητικότητα κατάψυξης: 84L.
– Μηχανικός έλεγχος με ρυθμιζόμενο θερμοστάτη.
– Φως LED.
– Λειτουργία “Super freeze”.
– 3 γυάλινα ράφια ψυγείου.
– Χώρος για φρούτα και λαχανικά.
– 3 συρτάρια καταψύκτη.
– Αναστρέψιμες χρήσεις.
– Υποστήριξη αυγών.
– Παγοθήκη.
– Ικανότητα κατάψυξης: 3,9kg / 24h.

 • Ενεργειακή κλάση: F.
 • Συνολική χωρητικότητα: 288 L.
 • Χωρητικότητα συντήρησης: 204 L.
 • Χωρητικότητα κατάψυξης: 84 L.
 • Χρώμα: Inox.
 • Διαστάσεις συσκευής: 54 x 59,5 x 180 cm.
 • Εγγύηση: 2 χρόνια.

  Η παράδοση των μεγάλων λευκών οικιακών συσκευών (πλυντήρια, ψυγεία, κουζίνες κτλ) πραγματοποιείται αποκλειστικά στο χώρο σας και είναι δωρέαν εντός του χώρου/οικίας σας στην Αθήνα, εφόσον το βάρος της παραδοτέας συσκευής είναι έως 80 κιλά και υπάρχει πρόσβαση από ανελκυστήρα ή κλιμακοστάσιο (ανεξαρτήτως ορόφου). Για τις υπόλοιπες περιοχές υπάρχει κλιμακωτή χρέωση με βάση την περιοχή αποστολής και το βάρος/διαστάσεις της συσκευής.
  Οι ογκώδεις συσκευές άνω των 80 κιλών (ψυγεία ντουλάπες, μεγάλοι ψυγειοκαταψύκτες κτλ), η παράδοση γίνεται αποκλειστικά επί του πεζοδρομίου, ενώ εντός του χώρου σας, μόνο για την Αθήνα, με χρήση ανυψωτικού με κόστος 110€.
  Ο χρόνος παράδοσης, για τις άμεσα διαθέσιμες συσκευές, για την Αθήνα είναι έως 2 εργάσιμες ημέρες, για την Θεσσαλονίκη και Πάτρα έως 3 εργάσιμες ημέρες, για ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη έως 4 εργάσιμες ημέρες και για την νησιωτική Ελλάδα έως 5 εργάσιμες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για το ακριβές ραντεβού της παράδοσης. Για τις συσκευές με ένδειξη κατόπιν παραγγελίας υπολογίστε 2 εργάσιμες επιπλέον στους παραπάνω χρόνους.

Εταιρία

E-Shop.gr

Το E-shop.gr ξεκίνησε την δραστηριοτητά του το 1998 από το Μαρούσι. Από τότε έχει καταφέρει να είναι το πιο μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα, ενώ διατηρεί eshop points σε όλη την Ελλάδα που μπορούν να γίνουν παραλαβές των παραγγελιών χωρίς χρέωση. Στο Μαρούσι το eshop points βρίσκεται Κηφισίας 22, Παράδεισος Αμαρουσίου.