ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ PHILIPS HU4706/11

Λήγει σε

89€
35€

Ο υγραντήρας της Philips καταπολεμά τον ξηρό αέρα με μέγιστη απόδοση και υγιεινή. Έχει 99% λιγότερη βακτηριακή εξάπλωση σε σύγκριση με τους κοινούς υγραντήρες.

Υγιεινότερα ασφαλέστερα:
Αυτός ο υγραντήρας αέρα της Philips προσφέρει ένα προηγμένο σύστημα εξάτμισης τριών σταδίων με τεχνολογία NanoCloud. Στάδιο 1: Το απορροφητικό φίλτρο στον υγραντήρα αιχμαλωτίζει μεγάλα σωματίδια όπως τα μαλλιά του ανθρώπου / κατοικίδιων ζώων και η σκόνη όταν έλκεται στον ξηρό αέρα. Στάδιο 2: Το προηγμένο σύστημα εξάτμισης με τεχνολογία NanoCloud υγραίνει τον αέρα προσθέτοντας μόρια νερού στον αέρα και δεν μεταφέρει βακτήρια. Στάδιο 3: Ο υγιεινός αέρας διοχετεύεται έξω από τον υγραντήρα με σταθερή ταχύτητα, παρέχοντας άνετο, υγιεινό υγρό αέρα χωρίς σχηματισμό ομίχλης νερού στο σπίτι σας.

 

Αυτόματη απενεργοποίηση όταν ο υγραντήρας εξαντλείται από το νερό:
Όταν η δεξαμενή νερού είναι άδεια και χρειάζεται να ξαναγεμίσει, η υδραυλική κλειδαριά προστασίας αέρα σβήνει τον υγραντήρα και ανάβει μια κόκκινη ενδεικτική λυχνία που σας ενημερώνει ότι ο υγραντήρας έχει σταματήσει.

 

Διανέμει ομοιόμορφα υγρό αέρα γύρω σας:
Διανέμει ομοιόμορφα υγρό αέρα γύρω σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να αναπνέετε υγιεινό υγρό αέρα στο σπίτι και στο γραφείο.

 

Επιλέξτε μεταξύ σιωπηλής και κανονικής λειτουργίας υγρασίας:
Επιλέξτε μεταξύ σιωπηλής και τυπικής υγρασίας, για να επιτρέψετε τη μέγιστη ευελιξία.

 

Ο μοντέρνος σχεδιασμός σας προσφέρει την καλύτερη καθαριότητα:
Ο καθαρισμός των υγραντήρων μέσα και έξω – ειδικά στη δεξαμενή νερού – δεν ήταν ποτέ ευκολότερος.

 

Εύχρηστη δεξαμενή νερού:
2 τρόποι πλήρωσης του δοχείου νερού: μπορείτε να φέρετε νερό σε ένα φλιτζάνι και να γεμίσετε τη δεξαμενή τοπικά αφού αφαιρέσετε το επάνω κάλυμμα της δεξαμενής ή μπορείτε να πάρετε τη δεξαμενή νερού στην πλησιέστερη βρύση στο σπίτι σας.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 

  • Ικανότητα υγρασίας: 150 ml / ώρα.
  • Επίπεδο θορύβου: 27 – 40 dB.
  • Χρόνος λειτουργίας: 8 ώρες.
  • Δεξαμενή νερού: 1.3 L.
  • Ισχύς: 14 W.
  • Τάση: 220-240 V.
  • Χρώμα: Λευκό.
  • Διαστάσεις προϊόντος (Π x Β x Υ): 162 x 198 x 308 mm.
  • Βάρος: 1.36 kg.
  • Εγγύηση: 2 χρόνια.

Εταιρία

E-Shop.gr

Το E-shop.gr ξεκίνησε την δραστηριοτητά του το 1998 από το Μαρούσι. Από τότε έχει καταφέρει να είναι το πιο μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα, ενώ διατηρεί eshop points σε όλη την Ελλάδα που μπορούν να γίνουν παραλαβές των παραγγελιών χωρίς χρέωση. Στο Μαρούσι το eshop points βρίσκεται Κηφισίας 22, Παράδεισος Αμαρουσίου.