ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ BLAUPUNKT RVC 201

Λήγει σε

149€
99.9€

Το μοντέλο RVC201 είναι εξοπλισμένο με 3 λειτουργίες – τυχαία, σπειροειδή και κατά μήκος των τοίχων, αλλάζοντας τακτικά σε προκαθορισμένα διαστήματα. Χρησιμοποιεί επίσης δύο πλευρικές βούρτσες καθαρισμού και έναν αποδοτικό κινητήρα αναρρόφησης 10 W.
Το μικρό μέγεθος της ηλεκτρικής σκούπας και το χαμηλό προφίλ της μόλις 7,5 cm συμβάλλουν επίσης σε αυτό, πράγμα που σημαίνει ότι το ρομπότ μπορεί να χωρέσει ακόμη και κάτω από χαμηλά κρεβάτια ή καναπέδες.
Η ηλεκτρική σκούπα μπορεί να λειτουργεί συνεχώς για περίπου 55 λεπτά, μετά την οποία η κόκκινη ενδεικτική λυχνία LED στο κουμπί λειτουργίας δείχνει ότι η μπαταρία έχει αποφορτιστεί. Θα πρέπει να το αφήσετε να χρεωθεί για περίπου 4-5 ώρες.
Η συσκευή θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι να αποφορτιστεί η μπαταρία ή να απενεργοποιηθεί από το χρήστη.Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ RVC201 εξοικονομεί πολύ χρόνο και αποτελεί αναντικατάστατη βοήθεια στον καθημερινό καθαρισμό.

Χαρακτηριστικά
– Για διαφορετικούς τύπους δαπέδων: ξύλινα, πολυστρωματικά, κεραμικά, λινοτάπητα και χαλιά χαμηλού στρώματος
-3 τρόποι λειτουργίας: τυχαίο, σπειροειδές, κατά μήκος του τείχους
-Συμπαγές μέγεθος, χαμηλό προφίλ, μόνο 7,5 cm
-Μεγάλο δοχείο σκόνης – 0,5 l
-Δύο βούρτσες καθαρισμού
-Ισχυρός κινητήρας αναρρόφησης, ισχύς αναρρόφησης 10 W
-Χρόνος λειτουργίας – έως και 55 λεπτά

Εταιρία

E-Shop.gr

Το E-shop.gr ξεκίνησε την δραστηριοτητά του το 1998 από το Μαρούσι. Από τότε έχει καταφέρει να είναι το πιο μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα, ενώ διατηρεί eshop points σε όλη την Ελλάδα που μπορούν να γίνουν παραλαβές των παραγγελιών χωρίς χρέωση. Στο Μαρούσι το eshop points βρίσκεται Κηφισίας 22, Παράδεισος Αμαρουσίου.