ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ SAMSUNG WW80T4540AX 8KG

Λήγει σε

499.9€
399€

SAMSUNG WW80T4540AX Πλυντήριο Ρούχων 8KG.

Λειτουργία AddWash.
Πόσο απογοητευτικό είναι όταν ξεκινάτε το πλυντήριο και ανακαλύπτετε μια αδέσποτη κάλτσα στις σκάλες; Οχι πια. Η πόρτα του AddWash ™ σάς επιτρέπει να ρίχνετε γρήγορα οτιδήποτε επιπλέον κατά τη διάρκεια του πλυσίματος – από τα ξεχασμένα ρούχα και το ξεχασμένο μαλακτικό μέχρι την ευαίσθητη μπλούζα που χρειάζεται μόνο ξέβγαλμα στο τέλος.

Yγιεινή ατμού.
Όσον αφορά τον καθαρισμό δεν καθαρίζουν όλα τα πλυντήρια σε βάθος τα ρούχα. Γι ‘αυτό είναι καλό να γνωρίζετε ότι το Hygiene Steam στο πλυντήριο Samsung σας εξαλείφει τα πράγματα που μπορείτε να δείτε και αυτά που δεν μπορείτε – βακτήρια, γύρη, ακάρεα σκόνης και πολλά άλλα. Ο ατμός απελευθερώνεται προς τα πάνω για να βεβαιωθείτε ότι και το τελευταίο ρούχο καθαρίζεται βαθιά και ομοιόμορφα. Τα αποτελέσματα? Το 99,9% των βακτηρίων εξαλείφονται και τα αλλεργιογόνα απενεργοποιούνται. Χωρίς προ-εμποτισμό, χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς ανησυχίες.

Κρατήστε το πλυντήριο σας καθαρό.
Το Eco Drum Clean + καθαρίζει στο εσωτερικό του πλυντηρίου και αποβάλλει το 99,9% των κακών οσμών χωρίς τη χρήση επιθετικών χημικών ουσιών. Σας ειδοποιεί ακόμη και όταν χρειάζεται καθαρισμός. (περίπου κάθε 40 πλύσεις).

Καθαρίζει τα υπολείμματα απορρυπαντικού.
Το συρτάρι StayClean εξασφαλίζει ότι το μεγαλύτερο μέρος του απορρυπαντικού ξεπλένεται με ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα έκπλυσης νερού. Επομένως, υπάρχουν λιγότερα κατάλοιπα και το συρτάρι παραμένει καθαρότερο και υγιεινό.

Τεχνολογία ψηφιακού μετατροπέα.
Πλυντήριο που έχει κατασκευαστεί για να αντέχει, έχει όλη την ισχύ που χρειάζεστε, μειώνει τον θόρυβο και εξακολουθεί να χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια από ένα τυπικό πλυντήριο ρούχων. Οπότε είναι και οικονομικό. Όλα χάρη στην τεχνολογία ψηφιακού αναστροφέα που αυξάνει την απόδοση και όχι τον θόρυβο και την κατανάλωση. Και το πρόσθετο μπόνους; Το μοτέρ υποστηρίζονται από εγγύηση 10 ετών, προσφέροντάς σας ηρεμία για τα επόμενα χρόνια.

– Οθόνη υγρού κρυστάλλου.
– Παιδική προστασία.
– Κινητήρας μετατροπέα.
– Χρονόμετρο καθυστέρησης έναρξης
– Προγράμματα με ατμό για υγιεινό καθαρισμό.
– Λειτουργία AddWash – Συμπληρώστε ξεχασμένα ρούχα και μετά την έναρξη.

 • Panel Display: LED.
 • Ενεργειακή κλάση: D.
 • Ικανότητα πλύσης: 8 κιλά.
 • Ταχύτητα φυγοκέντρησης: 1400 στροφές.
 • Επίπεδο θορύβου πλυσίματος: 53 dB.
 • Επίπεδο θορύβου φυγοκέντρησης: 74 dB.
 • Προγράμματα: Σύντομο πρόγραμμα, 15 λεπτά.
 • Διαστάσεις (Υ x Π x Β) : 85 x 60 x 55 εκ.
 • Βάρος: 69 κιλά
 • Χρώμα: Inox.
 • Εγγύηση: 2 Χρόνια (10 για το μοτέρ).

Εταιρία

E-Shop.gr

Το E-shop.gr ξεκίνησε την δραστηριοτητά του το 1998 από το Μαρούσι. Από τότε έχει καταφέρει να είναι το πιο μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα, ενώ διατηρεί eshop points σε όλη την Ελλάδα που μπορούν να γίνουν παραλαβές των παραγγελιών χωρίς χρέωση. Στο Μαρούσι το eshop points βρίσκεται Κηφισίας 22, Παράδεισος Αμαρουσίου.