ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ GORENJE GV561D10 11ΣΕΡΒ

Λήγει σε

389.00 €
339.00 €

Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντηριο πιάτων 11 σερβίτισων GORENJE GV561D10.

Αυτοκαθαριζόμενα φίλτρα
-Το πλήρως αυτόματο σύστημα καθαρισμού φίλτρων αφαιρεί πιθανά υπολείμματα τροφίμων για να προστατεύσει τα φίλτρα από το φράξιμο.

AquaStop
-Το AquaStop είναι σύστημα που προστατεύει από υπερχείλιση νερού. Εάν υπάρχει διαρροή στον εσωτερικό σωλήνα, ο εξωτερικός σωλήνας γεμίζει πρώτα με νερό. Προτού διαφύγει το νερό, μια βαλβίδα κλείνει την είσοδο νερού.

TotalDry-Απολύτως στεγνά πιάτα
-Χάρη στην πατενταρισμένη λειτουργία TotalDry, τα κορυφαία μοντέλα των πλυντηρίων πιάτων Gorenje εξασφαλίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα στεγνώματος. Στο τέλος του τελευταίου κύκλου πλύσης, η πόρτα του πλυντηρίου πιάτων ανοίγει αρκετά ώστε να επιτρέψει την έξοδο του υπερβολικού ατμού. Μετά από άλλα 20 λεπτά, η πόρτα ανοίγει μερικά ακόμη εκατοστά. Το πλυντήριο πιάτων σας είναι ήδη ανοιχτό όταν θέλετε να το αδειάσετε ούτως ή άλλως και τα πιάτα έχουν κρυώσει άνετα εν τω μεταξύ χάρη στη θερμοκρασία δωματίου.

Αθόρυβη λειτουργία
-Η ειδική ηχομόνωση των πλυντηρίων πιάτων Gorenje εξασφαλίζει ότι λειτουργούν σχεδόν αθόρυβα. Τα πιο αθόρυβα πλυντήρια πιάτων Gorenje έχουν θόρυβο λειτουργίας μόνο 49 dB (ευρωπαϊκό πρότυπο · πραγματική ένταση μετρήθηκε στο εργαστήριο 45 dB). Η μικρότερη διαφορά έντασης που μπορεί να αναγνωρίσει το ανθρώπινο αυτί είναι 3 dB.

Click-clack system
-Μια βολική λύση για τον καθαρισμό μεγάλων δοχείων, ταψιών και πιάτων. Τα πλυντήρια πιάτων Gorenje είναι εξοπλισμένα με κεντρικό καλάθι ρυθμιζόμενου ύψους. Εάν είναι απαραίτητο, είναι πιο εύκολο από ποτέ να ρυθμίσετε τα καλάθια, καθώς ο μηχανισμός ρύθμισης ύψους βρίσκεται και στις δύο πλευρές του καλαθιού πιατικών, γεγονός που καθιστά τον χειρισμό πολύ πιο εύκολο. Χάρη στο σύστημα click-clack, υπάρχει περισσότερος χώρος για περισσότερα πιάτα σε διαφορετικά μεγέθη.

3 σε 1
-Με τη λειτουργία 3 σε 1, το πλυντήριο πιάτων μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα τον τύπο του καθαριστικού που χρησιμοποιείται (γλωττίδες, σκόνη ή τζελ). Στη συνέχεια, η συσκευή προσαρμόζει αυτόματα τη λειτουργία πλύσης στο αντίστοιχο απορρυπαντικό, εξασφαλίζοντας έτσι το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης και καθαρά και γυαλιστερά πιάτα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Χωριτικότητα: 11 Σερβίτσια.
 • Μέγιστη θερμοκρασία εισόδου νερού: 60°C.
 • Κινητήρας: Brushless PowerDrive.
 • Θερμοκρασία πλύσης: 60, 55, 45, 35°C.
 • Αυτόματα προγράμματα: Εντατικό πρόγραμμα, Πρόγραμμα εξοικονόμησης ECO, Πρόγραμμα ποτηριών, 1 ώρα πρόγραμμα.
 • Επίπεδα ψεκασμού: 5.
 • Αριθμός βραχιόνων ψεκασμού: 3.
 • Κατανάλωση νερού: 9,5 λίτρα.
 • Κατανάλωση ενέργειας ανά 100 κύκλους: 72 kWh.
 • Διάρκεια του τυπικού προγράμματος: 205 λεπτά.
 • Πρόσθετα χαρακτηριστικά: SpeedWash, Μισό φορτίο, TotalDry, Εμφάνιση υπολειπόμενου χρόνου, Προεπιλογή ώρας έναρξης έως 24 ώρες, Προστασία υπερχείλισης, Αυτοκαθαριζόμενα φίλτρα, Σύστημα διάγνωσης βλαβών, Ανοξείδωτο ατσάλι στο εσωτερικό.
 • Διαστάσεις(ΠxΥxΒ): 44.8 x 81.5 x 55cm, 48.5 x 88.5 x 62cm(με συσκευασία).
 • Βάρος: 34,5 kg.
 • Εγγύηση: 2 χρόνια.Επισήμανση! Η φωτογραφία της πρόσοψης της συσκευής είναι ενδεικτική.
  Λόγο της φύσης της συσκευής που είναι κατασκευασμένη για εντοιχισμό, το προϊόν παραδίδεται στον τελικό καταναλωτή χωρίς μπροστινή επένδυση στην πόρτα για να μπορέσει εκείνος να προσθέσει την επένδυση που ταιριάζει στο χώρο του.

  Η παράδοση των μεγάλων λευκών οικιακών συσκευών (πλυντήρια, ψυγεία, κουζίνες κτλ) πραγματοποιείται αποκλειστικά στο χώρο σας και είναι δωρέαν εντός του χώρου/οικίας σας στην Αθήνα, εφόσον το βάρος της παραδοτέας συσκευής είναι έως 80 κιλά και υπάρχει πρόσβαση από ανελκυστήρα ή κλιμακοστάσιο (ανεξαρτήτως ορόφου). Για τις υπόλοιπες περιοχές υπάρχει κλιμακωτή χρέωση με βάση την περιοχή αποστολής και το βάρος/διαστάσεις της συσκευής.
  Οι ογκώδεις συσκευές άνω των 80 κιλών (ψυγεία ντουλάπες, μεγάλοι ψυγειοκαταψύκτες κτλ), η παράδοση γίνεται αποκλειστικά επί του πεζοδρομίου, ενώ εντός του χώρου σας, μόνο για την Αθήνα, με χρήση ανυψωτικού με κόστος 110€.
  Ο χρόνος παράδοσης, για τις άμεσα διαθέσιμες συσκευές, για την Αθήνα είναι έως 2 εργάσιμες ημέρες, για την Θεσσαλονίκη και Πάτρα έως 3 εργάσιμες ημέρες, για ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη έως 4 εργάσιμες ημέρες και για την νησιωτική Ελλάδα έως 5 εργάσιμες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για το ακριβές ραντεβού της παράδοσης. Για τις συσκευές με ένδειξη κατόπιν παραγγελίας υπολογίστε 2 εργάσιμες επιπλέον στους παραπάνω χρόνους.