ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ HEINNER HDW-BI6005IE++ 12ΣΕΡΒ

Λήγει σε

309€
229€

Πλυντήριο πιάτων HEINNER HDW-BI6005IE++, με χωρητικότητα 12 σερβίτσια και ενεργειακής κλάσης E.

Χαρακτηριστικά:

– Ρυθμιζόμενο ύψος άνω καλάθι: το απλό σύστημα ρύθμισης του άνω καλαθιού επιτρέπει στον εσωτερικό χώρο να προσαρμόζεται σε μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών δοχείου, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το πάνω καλάθι μπορεί να ρυθμιστεί ακόμα και όταν είναι φορτωμένο, επειδή δεν είναι απαραίτητο να το αφαιρέσετε από το ίδιο.
– Προγραμματιζόμενη εκκίνηση (3-6-9H). Αυτή η λειτουργία σας δίνει ευελιξία, επιτρέποντάς σας να καθυστερήσετε την έναρξη του κύκλου πλύσης έως και 9 ώρες.
– Γρήγορο πρόγραμμα 30 ‘
– Ακουστικό σήμα στο τέλος του προγράμματος. Το ακουστικό σήμα σας προειδοποιεί όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα πλύσης.
– AquaStop: Το σύστημα ασφαλείας διακόπτει αυτόματα την εισροή νερού στο σωλήνα και στο εσωτερικό της συσκευής. Σε περίπτωση μεγάλης παροχής νερού, για ν’ αποφεχθεί υπερχείλιση μία αντλία αρχίζει ν’ αποστραγγίζει τον κάδο μέχρι το επίπεδο του νερού να επανέλθει στο επιθυμητό για το πρόγραμμα επίπεδο. Έτσι, μπορείτε ν’ αφήνετε το πλυντήριο να λειτουργεί την νύχτα χωρίς επίβλεψη, και χωρίς το φόβο της υπερχείλισης.

Γενικά χαρακτηριστικά

 • Τύπος εγκατάστασης: Εντοιχιζόμενα.
 • Χωρητικότητα: 12 σερβίτσια.
 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης: E.
 • Τύπος πίνακα ελέγχου: Ηλεκτρονικός.
 • Θερμοκρασίες νερού: 70, 65, 50 °C.
 • Αριθμός προγραμμάτων: 5.
 • Καθυστέρηση έναρξης: Εως 9 ώρες.
 • Αριθμός καλαθιών: 3.
 • Eπίπεδα ψεκασμού: 5.
 • Κατανάλωση νερού: 12 lt.
 • Χρώμα: Λευκό.
 • Διαστάσεις συσκευής (ΠxΥxΒ): 59,8 x 82 x 55 cm.
 • Εγγύηση: 3 χρόνια.Επισήμανση! Η φωτογραφία της πρόσοψης της συσκευής είναι ενδεικτική.
  Λόγο της φύσης της συσκευής που είναι κατασκευασμένη για εντοιχισμό, το προϊόν παραδίδεται στον τελικό καταναλωτή χωρίς μπροστινή επένδυση στην πόρτα για να μπορέσει εκείνος να προσθέσει την επένδυση που ταιριάζει στο χώρο του.

  Η παράδοση των μεγάλων λευκών οικιακών συσκευών (πλυντήρια, ψυγεία, κουζίνες κτλ) πραγματοποιείται αποκλειστικά στο χώρο σας και είναι δωρέαν εντός του χώρου/οικίας σας στην Αθήνα, εφόσον το βάρος της παραδοτέας συσκευής είναι έως 80 κιλά και υπάρχει πρόσβαση από ανελκυστήρα ή κλιμακοστάσιο (ανεξαρτήτως ορόφου). Για τις υπόλοιπες περιοχές υπάρχει κλιμακωτή χρέωση με βάση την περιοχή αποστολής και το βάρος/διαστάσεις της συσκευής.
  Οι ογκώδεις συσκευές άνω των 80 κιλών (ψυγεία ντουλάπες, μεγάλοι ψυγειοκαταψύκτες κτλ), η παράδοση γίνεται αποκλειστικά επί του πεζοδρομίου, ενώ εντός του χώρου σας, μόνο για την Αθήνα, με χρήση ανυψωτικού με κόστος 110€.
  Ο χρόνος παράδοσης, για τις άμεσα διαθέσιμες συσκευές, για την Αθήνα είναι έως 2 εργάσιμες ημέρες, για την Θεσσαλονίκη και Πάτρα έως 3 εργάσιμες ημέρες, για ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη έως 4 εργάσιμες ημέρες και για την νησιωτική Ελλάδα έως 5 εργάσιμες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για το ακριβές ραντεβού της παράδοσης. Για τις συσκευές με ένδειξη κατόπιν παραγγελίας υπολογίστε 2 εργάσιμες επιπλέον στους παραπάνω χρόνους.

Εταιρία

E-Shop.gr

Το E-shop.gr ξεκίνησε την δραστηριοτητά του το 1998 από το Μαρούσι. Από τότε έχει καταφέρει να είναι το πιο μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα, ενώ διατηρεί eshop points σε όλη την Ελλάδα που μπορούν να γίνουν παραλαβές των παραγγελιών χωρίς χρέωση. Στο Μαρούσι το eshop points βρίσκεται Κηφισίας 22, Παράδεισος Αμαρουσίου.