ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ 3-11 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙ 5 ΤΕΜ (ANA.PRC0151)

Λήγει σε

14.90
6.90 €

Ακολουθήστε τις απαιτήσεις της εποχής και προστατεύστε τα παιδιά σας από ιούς και βακτήρια με υφασμάτινες μάσκες για το πρόσωπο, κατάλληλες για παιδιά, με όμορφα σχέδια και χρώματα. Πλένονται στο πλυντήριο για να τις χρησιμοποιήσετε όσες φορές θέλετε. Είναι κατασκευασμένες από 100% βαμβακερό ύφασμα με ρέλι για την προσαρμογή στο πρόσωπο και προστατεύουν την αναπνοή από την μύτη και από το στόμα. Ιδανικές και άνετη για πολύωρη χρήση, δεν δυσκολεύουν την αναπνοή, δεν προκαλούν ερεθισμούς και πληγές στο δέρμα και έχουν τέλεια εφαρμογή. Κατασκευή από διπλό ύφασμα, πλένονται στους 60 βαθμούς και πρέπει να σιδερώνονται με ατμό πριν και μετά από κάθε χρήση.

– Όμορφα σχέδια με ποιοτική ραφή, ιδανική και άνετη για πολύωρη χρήση.
– Κατασκευή από 100% βαμβακερό ύφασμα, με ελαστικό ρέλι για την προσαρμογή στο πρόσωπο χωρίς να εμποδίζει και να προκαλεί πόνο στα αυτία.
– Προστατεύει την αναπνοή από την μύτη και από το στόμα.
– Ποιοτικά υφάσματα κατάλληλα για εύκολη αναπνοή.
– Διαθέτει ραφή στη μέση για καλύτερη εφαρμογή.
– Διαθέτει διπλό ύφασμα με διαφορετικό χρώμα στο εσωτερικό και το εξωτερικό τμήμα της μάσκας.
– Πλένεται στους 60 βαθμούς και σιδερώνεται με ατμό πριν και μετά από κάθε χρήση.

• Τεμάχια: 5.
• Χρώμα/Σχέδιο: Πέντε διαφορετικά σχέδια και χρώματα (Λευκή με λουλούδια, καρό σιέλ, κόκκινη με αστέρια, ρόζ και χρυσή).
• Κατάλληλη: Για κορίτσια ηλικίας 3 – 11 ετών.

Η κάθε μάσκα πρέπει να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τον ίδιο χρήστη.

Εταιρία

E-Shop.gr

Το E-shop.gr ξεκίνησε την δραστηριοτητά του το 1998 από το Μαρούσι. Από τότε έχει καταφέρει να είναι το πιο μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα, ενώ διατηρεί eshop points σε όλη την Ελλάδα που μπορούν να γίνουν παραλαβές των παραγγελιών χωρίς χρέωση. Στο Μαρούσι το eshop points βρίσκεται Κηφισίας 22, Παράδεισος Αμαρουσίου.