ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕΤ 50ΤΜΧ + 4 ΜΑΝΤΗΛΙΑ WET LEMON HANKIES ΜΟΝΟ 4,89€

Λήγει σε

19,9€
4,89€
Εσύ κερδίζεις: 15,01€
-75%

Σετ μασκών προστασίας 50 τεμαχίων μαζί με πακέτο 4τεμ αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια χεριών Wet Hankies για ολοκληρωμένη προστασία.

Μάσκα προστασίας προσώπου.

– Προστατεύει την αναπνοή από την μύτη και από το στόμα και αποτρέπει την εισπνοή βακτηριδίων, σταγονιδίων και σκόνης. – Διαθέτει λάστιχα για την προσαρμογή στο πρόσωπο και ελαστικό έλασμα στο σημείο της μύτης, για άριστη εφαρμογή. – Τριπλό φίλτρο προστασίας με πάχος κάθε φίλτρου 25GSM. – Απόδοση φιλτραρίσματος: Έχει δείκτη BFE>95% (Bacterial Filter Efficiency: Max penetration 5% σε 95L/min aerosol), που σημαίνει ότι συγκρατεί άνω του 95% των ιών και μικροβίων. – Δεν δυσκολεύει στην αναπνοή: Breathing Resistance μικρότερη από 49.0 Pascal / cm2. – Ανθεκτικότητα στα υγρά: Splash Resistance Pressure μεγαλύτερη από 80 mm Hg. – Πληρεί τις προδιαγραφές CE και EN 149:2001+A1:2009.

  • Ποσότητα: 50 μάσκες. (Η κάθε μάσκα πρέπει να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τον ίδιο χρήστη. Μετά το τέλος της χρήσης, δεν πρέπει να επαναχρησιμοποιείται.)

    Αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια χεριών Wet Hankies με άρωμα λεμόνι.

    Τα αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια χεριών Wet Hankies εξουδετερώνουν τα μικρόβια και τους ιούς, χάρη στη σύνθεσή τους με αιθυλική αλκοόλη. Αποτελούν την ιδανική λύση για χέρια πάντα καθαρά, όπου και αν βρίσκεστε, στο γραφείο, στο σχολείο ή το αυτοκίνητο.

  • Ποσότητα: 4 πακέτα των 15 τεμαχίων.

Εταιρία

E-Shop.gr

Το E-shop.gr ξεκίνησε την δραστηριοτητά του το 1998 από το Μαρούσι. Από τότε έχει καταφέρει να είναι το πιο μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα, ενώ διατηρεί eshop points σε όλη την Ελλάδα που μπορούν να γίνουν παραλαβές των παραγγελιών χωρίς χρέωση. Στο Μαρούσι το eshop points βρίσκεται Κηφισίας 22, Παράδεισος Αμαρουσίου.