ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ 2000W 11ΦΕΤΕΣ TRISTAR ΚΑ-5071

Λήγει σε

69.00 €
41.90 €

Είναι πάντα κρύο στο γραφείο σας; Με το καλοριφέρ λαδιού Tristar KA-5071 αυτό είναι παρελθόν. Αυτό το καλοριφέρ λαδιού θερμαίνει το δωμάτιό σας σε χρόνο μηδέν. Το Tristar KA-5071 έχει 11 φέτες και είναι πολύ εύκολο να κινηθεί λόγω των τροχών του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 3 διαφορετικές ρυθμίσεις θερμότητας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργείτε εύκολα την τέλεια θερμοκρασία στο σπίτι σας.

3 διαφορετικές ρυθμίσεις θερμότητας
Το Tristar Oil Radiator έχει 3 διαφορετικές ρυθμίσεις θερμότητας ώστε να μπορείτε πάντα να ρυθμίζετε την τέλεια θερμοκρασία μέσω του ρυθμιζόμενου θερμοστάτη. Η πρώτη ρύθμιση θερμότητας είναι στα 800 Watt, ώστε να μπορείτε να θερμαίνετε το δωμάτιό σας με λιγότερη ενέργεια. Η ρύθμιση θερμότητας δύο χρησιμοποιεί 1200 Watt, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκει ισορροπία μεταξύ της χρήσης ενέργειας και της θερμοκρασίας. Η τελευταία καταναλώνει 2000 Watt και διασφαλίζει ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ για να είναι το δωμάτιό σας ζεστό. Ιδανικό για χρήση στο υπνοδωμάτιο, στο σαλόνι ή στο γραφείο.

Υψηλή θερμοκρασία και εύκολο στην μεταφορά
Παρά το μέγεθός του είναι εύκολο να μεταφερθεί λόγω των εύκαμπτων τροχών και των ενσωματωμένων λαβών. Με 2000 watt, αυτό το καλοριφέρ μπορεί να δημιουργήσει εύκολα μια υψηλή θερμοκρασία. Αυτό σημαίνει ότι είστε πάντα σίγουροι για ένα ζεστό σπίτι.

Προστασία υπερθέρμανσης και ανατροπής
Το καλοριφέρ λαδιού είναι ασφαλές στη χρήση λόγω της υπερθέρμανσης και της προστασίας από ανατροπή. Αυτό το καθιστά ιδανικό για χρήση. Αφήστε το δωμάτιο χωρίς να ανησυχείτε χάρη στην προστασία από την υπερθέρμανση. Επιπλέον, το είναι πολύ σταθερό και δεν θα μπορεί ποτέ να ανατραπεί ή να πέσει.

– 11 Φέτες
– Αυτόματο κλείσιμο
– Διακόπτης λειτουργίας On/Off με φωτάκι
– Με μηχανικό θερμοστάτη
– Με 4 ροδάκια για εύκολη μεταφορά
– Αυτόματη διακοπή λειτουργίας της συσκευής σε περίπτωση υπερθέρμανσης
– Αυτόματη διακοπή λειτουργίας σε περίπτωση ανατροπής της συσκευής

  • Βαθμίδες θέρμανσης: 3 (800/1200/2000).
  • Ισχύς: 2000W.
  • Συχνότητα: 50Hz.
  • Μήκος καλωδίου: 1.5m.
  • IP rating: IP00.
  • Εγγύηση: 2 χρόνια. DOA 7 ημερών

Εταιρία

E-Shop.gr

Το E-shop.gr ξεκίνησε την δραστηριοτητά του το 1998 από το Μαρούσι. Από τότε έχει καταφέρει να είναι το πιο μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα, ενώ διατηρεί eshop points σε όλη την Ελλάδα που μπορούν να γίνουν παραλαβές των παραγγελιών χωρίς χρέωση. Στο Μαρούσι το eshop points βρίσκεται Κηφισίας 22, Παράδεισος Αμαρουσίου.