ΕΛΞΗ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΛΕΙΔΙ

Λήγει σε

19.50 €
12.67 €
ISBN: 978-960-6765-54-4
Συγγραφέας: ΒΙΤΑΛΕ ΤΖΟ
Εκδοτικός οίκος: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Μετάφραση: ΤΖΟΥΡΑΚΗ ΜΥΡΣΙΝΗ
Σελίδες: 368
Διαστάσεις: 14Χ21
Ημερομηνία Έκδοσης: Απρίλιος 2011

5 ΕΥΚΟΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΤΕ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

H αντίληψή μας για τα πράγματα γίνεται ένας μαγνήτης που μας τραβά προς την κατεύθυνση που θέλουμε να ακολουθήσουμε.

Εάν δεν επιλέξετε συνειδητά το πού θέλετε να πάτε, πηγαίνετε όπου θέλει το υποσυνείδητό σας να πάτε. Για να παραφράσω τον διάσημο Ελβετό ψυχίατρο Καρλ Γιουνγκ: “Μέχρι να κάνετε το υποσυνείδητο συνειδητό, αυτό θα κατευθύνει τη ζωή σας κι εσείς θα το αποκαλείτε πεπρωμένο”.

Yπό αυτό το πρίσμα, οι περισσότεροι από μας είμαστε στον αυτόματο πιλότο. Δεν έχουμε απλώς συνειδητοποιήσει ότι μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο…

Σε αυτό το βιβλίο σάς προσφέρω ένα νέο τρόπο για να πραγματοποιήσετε εύκολα και αβίαστα σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε – να αυξήσετε τη δουλειά σας, να βρείτε την αγάπη σας, να βελτιώσετε την υγεία σας, να προσελκύσετε περισσότερα χρήματα και ούτω καθεξής. O τρόπος που σας παρουσιάζω βασίζεται σε αιώνιες πνευματικές αρχές.

O τρόπος αυτός αποκαλύπτει το πώς η εσωτερική κατάσταση της ύπαρξής σας προσελκύει και δημιουργεί τα εξωτερικά αποτελέσματα που βιώνετε – αλλά και τι να κάνετε σχετικά μ’ αυτό ώστε να μπορείτε να έχετε, να κάνετε ή να είστε οτιδήποτε επιθυμεί η καρδιά σας. Τον αποκαλώ “O παράγοντας της έλξης”. Είναι πραγματικά μια πνευματική φόρμουλα για επιτυχία που ποτέ δεν αποτυγχάνει.

Λειτουργούν οι τεχνικές; Η απόδειξη βρίσκεται στο αποτέλεσμα. Δοκιμάστε τις και θα δείτε. Eγώ μπορώ να σας πω μόνο για τις επιτυχίες που είχα εγώ -και το κάνω σε αυτό το βιβλίο. Tίποτα όμως δεν θα σας πείσει περισσότερο από το να χρησιμοποιήσετε αυτές τις απλές ιδέες οι ίδιοι και να βιώσετε τα προσωπικά σας απίστευτα αποτελέσματα.

Aνακαλύψτε το μυστικό για να προσελκύσετε πλούτο και ευτυχία στη ζωή σας!
Eνεργοποιήστε τον Παράγοντα της Έλξης και δημιουργήστε τη ζωή των ονείρων σας.

Aξιοποιώντας αιώνιες πνευματικές αρχές, αδιαμφισβήτητες όσο ο νόμος της βαρύτητας, ο διάσημος γκουρού σε θέματα προσωπικής εξέλιξης και αυτοβοήθειας Dr. Joe Vitale παρουσιάζει τον Παράγοντα-κλειδί της Έλξης: την πιο ισχυρή και αποτελεσματική μέθοδο για να προσελκύσετε με 5 εύκολα βήματα ό,τι επιθυμείτε στη ζωή σας.

Περιλαμβάνονται πρακτικές ασκήσεις, προσωπικές μαρτυρίες και πλήθος παραδειγμάτων.

Εταιρία

E-Shop.gr

Το E-shop.gr ξεκίνησε την δραστηριοτητά του το 1998 από το Μαρούσι. Από τότε έχει καταφέρει να είναι το πιο μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα, ενώ διατηρεί eshop points σε όλη την Ελλάδα που μπορούν να γίνουν παραλαβές των παραγγελιών χωρίς χρέωση. Στο Μαρούσι το eshop points βρίσκεται Κηφισίας 22, Παράδεισος Αμαρουσίου.