ΔΙΠΟΡΤΟ ΨΥΓΕΙΟ TOTAL NO FROST SAMSUNG RT35K553PS9

Λήγει σε

549.00
429.00 €
Φρεσκάδα σε όλο το ψυγείο με την απαραίτητη υγρασία.
Η τεχνολογία Twin Cooling Plus μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον διατηρώντας έως και 70% των ιδανικών επιπέδων υγρασίας των τροφίμων, σε σύγκριση με το 30% σε ένα συμβατικό ψυγείο. Έτσι, τα συστατικά παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να μαραθούν.Νόστιμα κατεψυγμένα τρόφιμα χωρίς οσμές.
Το σύστημα Twin Cooling Plus ψύχει χωριστά την συντήρηση και την κατάψυξη, αποτρέποντας την ανάμιξη ανεπιθύμητων οσμών από το ψυγείο προς τον καταψύκτη. Έτσι, τα κατεψυγμένα τρόφιμα διατηρούν την αρχική τους γεύση.

Χαμηλά επίπεδα θορύβου και έξυπνη χρήση ενέργειας.
Χάρη στην τεχνολογία Digital Inverter, οι στροφές του συμπιεστή ρυθμίζονται αυτόματα, ανάλογα με τις απαιτήσεις ψύξης σε 7 επίπεδα. Χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια, ελαχιστοποιεί το θόρυβο και μειώνει τη φθορά, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

καθαρό και υγιεινό.
Περνώντας μέσα από το φίλτρο ενεργού άνθρακα, ο αέρας αποστειρώνεται απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές, διατηρώντας την αρχική γεύση των τροφίμων.

5 μέθοδοι μετατροπής, για κάθε σας ανάγκη.
Χάρη στη λειτουργία Smart Cooling, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τον καταψύκτη σε ψυγείο για να διατηρήσετε όλα τα τρόφιμα που χρειάζεστε, για να διατηρήσετε φρέσκα κατά τη διάρκεια των διαφόρων εποχών ή σε ειδικές περιπτώσεις, ή να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία (OFF) για εξοικονόμηση ενέργειας.

Δείτε καθαρά τα πάντα μέσα στο ψυγείο σας.
Ο φωτισμός LED υψηλής απόδοσης, φωτίζει εξαιρετικά όλο το εσωτερικό του ψυγείου για να σας βοηθά να βλέπετε κάθε τρόφιμο. Έτσι, μπορείτε να βρείτε αυτό που θέλετε εύκολα χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε την πόρτα ανοιχτή για πολλή ώρα.

 • Τύπος Ψύξης: No Frost.
 • Ενεργειακή Κλάση: Ε.
 • Χρώμα: Inox.
 • Οθόνη Ενδείξεων: Εξωτερική Οθόνη.
 • Υψος: 178 Cm.
 • Πλάτος: 60 Cm.
 • Επίπεδο ήχου: 40 dBA.
 • Τεχνολογίες: Twin Cooling Plus, No Frost Premium, Multi flow Plus.
 • Χωρητικότητα(Μικτή): 364 Lt.
 • Χωρητικότητα(Κατάψυξη): 89 Lt.
 • Χωρητικότητα(Συντήρηση): 275 Lt.
 • Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας: 235 KWh/Ετησίως.
 • Δυνατότητα Αλλαγής Φοράς Πόρτας: Υποστηρίζεται.
 • Εγγύηση: 2 Χρόνια.

  Η παράδοση των μεγάλων λευκών οικιακών συσκευών (πλυντήρια, ψυγεία, κουζίνες κτλ) πραγματοποιείται αποκλειστικά στο χώρο σας και είναι δωρέαν εντός του χώρου/οικίας σας στην Αθήνα, εφόσον το βάρος της παραδοτέας συσκευής είναι έως 80 κιλά και υπάρχει πρόσβαση από ανελκυστήρα ή κλιμακοστάσιο (ανεξαρτήτως ορόφου). Για τις υπόλοιπες περιοχές υπάρχει κλιμακωτή χρέωση με βάση την περιοχή αποστολής και το βάρος/διαστάσεις της συσκευής.
  Οι ογκώδεις συσκευές άνω των 80 κιλών (ψυγεία ντουλάπες, μεγάλοι ψυγειοκαταψύκτες κτλ), η παράδοση γίνεται αποκλειστικά επί του πεζοδρομίου, ενώ εντός του χώρου σας, μόνο για την Αθήνα, με χρήση ανυψωτικού με κόστος 110€.
  Ο χρόνος παράδοσης, για τις άμεσα διαθέσιμες συσκευές, για την Αθήνα είναι έως 2 εργάσιμες ημέρες, για την Θεσσαλονίκη και Πάτρα έως 3 εργάσιμες ημέρες, για ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη έως 4 εργάσιμες ημέρες και για την νησιωτική Ελλάδα έως 5 εργάσιμες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για το ακριβές ραντεβού της παράδοσης. Για τις συσκευές με ένδειξη κατόπιν παραγγελίας υπολογίστε 2 εργάσιμες επιπλέον στους παραπάνω χρόνους.

Εταιρία

E-Shop.gr

Το E-shop.gr ξεκίνησε την δραστηριοτητά του το 1998 από το Μαρούσι. Από τότε έχει καταφέρει να είναι το πιο μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα, ενώ διατηρεί eshop points σε όλη την Ελλάδα που μπορούν να γίνουν παραλαβές των παραγγελιών χωρίς χρέωση. Στο Μαρούσι το eshop points βρίσκεται Κηφισίας 22, Παράδεισος Αμαρουσίου.