ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ PHILIPS HC3510/85 ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ&ΤΡΙΜΜΕΡ

Λήγει σε

39.90
26.90 €
Δημιουργήσετε το στυλ που θέλετε με μία κίνηση. Κόψτε εύκολα και ομοιόμορφα. Η τεχνολογία DualCut με αυτοακονιζόμενες λεπίδες κόβει δύο φορές πιο γρήγορα και η τεχνολογία Trim-n-Flow διαθέτει χτένα κοπής που αποτρέπει την εμπλοκή.Τεχνολογία Trim-n-Flow για εκτεταμένες κοπές
Η νέα πρωτοποριακή χτένα έχει σχεδιαστεί για να αποτρέψει τo μπερδεμα των τριχών στο trimmer και σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε το τελείωμα σας χωρίς διακοπή.Διπλές ακονισμένες λεπίδες για 2 φορές ταχύτερη κοπή
Κόψτε δυνατά κάθε τύπο μαλλιών με την προηγμένη τεχνολογία DualCut – ένα καινοτόμο στοιχείο κοπής διπλής όψης που κόβει τα μαλλιά δύο φορές πιο γρήγορα από τις λεπίδες μίας όψης.

Αυτοακονιζόμενες λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι
Οι αυτο-ακονισμένες λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι είναι εξαιρετικά ανθεκτικές. Ακόμα και μετά από πέντε χρόνια, εξακολουθούν να κόβουν όπως ακριβώς την πρώτη μέρα.

13 εύκολες στην ρυθμίσεις μήκους και κλείδωμα: 0,5 mm έως 23 mm
Απλά ρυθμίστε το επιθυμητό μήκος. Η ρυθμιζόμενη χτένα έχει 12 ρυθμίσεις μήκους κλειδώματος, από 1mm έως 23mm, με ακριβώς 2mm μεταξύ κάθε μήκους. Αφαιρέστε τη χτένα για ομαλή επένδυση 0,5 mm.

Αποτελεσματικό σύστημα τροφοδοσίας για χρήση σε καλώδιο
Καλώδιο τροφοδοσίας μήκους 1,8 m για συνεχή τροφοδοσία.

Εργονομική λαβή για περισσότερη άνεση και έλεγχο
Η ανθεκτική σειρά HAIRCLIPPER 3000 έχει σχεδιαστεί για άνεση, ευκολία στη χρήση και λειτουργία. Χάρη στην ειδική δομή και τη λαβή, μπορείτε εύκολα να κατευθύνετε το ψαλίδι για να κόψετε όλα τα μαλλιά του προσώπου σας.

Περιλαμβάνεται χτένα γενειάδας για ρυθμίσεις μήκους 12: 1 – 23 mm
Είτε έχετε γενειάδα, απλώς συνδέστε τη ρυθμιζόμενη χτένα γενειάδας και επιλέξτε μία από τις 12 θέσεις που κλειδώνουν, από 1 έως 23 mm. Υπάρχει ακριβώς 2 mm μεταξύ κάθε ρύθμισης μήκους. Εάν θέλετε μικρότερα γένια, αφαιρέστε τελείως τη χτένα για ομαλή επένδυση 0,5 mm.

Καθαρίστε γρήγορα χάρη στις γρήγορα αποσπώμενες λεπίδες
Απλά πρέπει να ξεκουμπώσετε την αποσπώμενη κεφαλή για εύκολο καθάρισμα των λεπίδων.

Χωρίς συντήρηση, δεν απαιτείται λάδι
Δεν απαιτείται λάδι, τόσο εύκολο στη συντήρηση και εξοικονόμηση χρόνου.

Εταιρία

E-Shop.gr

Το E-shop.gr ξεκίνησε την δραστηριοτητά του το 1998 από το Μαρούσι. Από τότε έχει καταφέρει να είναι το πιο μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα, ενώ διατηρεί eshop points σε όλη την Ελλάδα που μπορούν να γίνουν παραλαβές των παραγγελιών χωρίς χρέωση. Στο Μαρούσι το eshop points βρίσκεται Κηφισίας 22, Παράδεισος Αμαρουσίου.